Actualitatea ambasadei

Conferinta Stiintifica Internationala "Energie si Schimbari Climatice"

 

Sub egida Universității Naționale Kapodistria din Atena și a OCEMN, în perioada 11 - 13 octombrie, se desfășoară Conferința Științifică Internațională ”Energie și Schimbări Climatice”, manifestare ajunsă la a X -a ediție. 

Evenimentul își propune să promoveze cooperarea între instituții științifice, companii private, bănci și guverne pe subiectul „energiilor verzi”, precum și o mai largă conștientizare a semnificației politicilor și acțiunilor în direcția reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră.

La deschiderea lucrărilor, au luat cuvântul Traian Chebeleu, Secretar General adjunct al Secretariatului Permanent Internațional (PERMIS) al OCEMN, Michael Christides, Secretar General al OCEMN – PERMIS,  Lucian Fătu, Ambasadorul României la Atena și Dimitris Mavrakis, professor și director al Centrului pentru politici energetice si dezvoltare al Universității Naționale Kapodistria din Atena.

 

 

În prim plan

Burse oferite cetăţenilor străini de statul român prin MAE

01.02.2018

Burse oferite cetăţenilor străini de statul român prin MAE …

Vizita la Atena a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu

19.02.2018

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, s-a aflat în perioada 15-16 februarie 2018, într-o vizită de lucru în…

Conferinta Stiintifica Internationala "Energie si Schimbari Climatice"

12.10.2017

Sub egida Universității Naționale Kapodistria din Atena și a OCEMN, în perioada 11 - 13 octombrie, se desfășoară…

Forumul de afaceri Doing Business in Romania la Camera de Comert si Industrie a Greciei

06.07.2017

La data de 5 iulie, Ambasada Romaniei a organizat, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Greciei, la sediul acesteia, un…